XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Bez pobednika u rukometnom derbiju u Kaću

28.11.2020 Predrag Maravić

RK Jugović - Kać

U derbiju prvog dela prvenstva Super B lige Sever-Centar Kaćani i Lazarevčani odigrali su sjajan meč, koji je završen rezultatom 25:25 (13:13). Borbeno, sa jakim odbranama i malo golova, vratari su dobro čuvali svoje mreže.

 

Imali su rukomataši Jugovića u prvom delu dva tri gola prednosti, ali su gosti stizali do nerešenog rezultata. U drugom delu susreta Kolubara je imala dva do tri gola prednosti, ali su domaći sustizali tu prednost i na kraju izborili nerešen rezultat, iako su imali šanse da ostvare pobedu. Na kraju realan ishod derbija Super B lige Sever-Centar.

Predsednik, a večeras i trener Dušan Mirković sa rukometašima Jugovića

Posle utakmice predsednik Jugovića, Dušan Mirković, večeras u ulozi trenera, jer je prvi trener u samoizolaciji, je istakao:  - Vrlo dobar rukomet sa obe strane. I mi i gosti imali smo šanse za pobedu, ali nekoliko promašaja dovelo nas je do nerešenog rezultata. Igrali smo bez četiri bolesna igrača i trenera. Zadovoljni smo bodom, imamo mladu ekipu pred kojom je budućnost. Cilj je vrh tabele i povratak u ARKUS ligu. Super B liga Sever-Centar je veoma jako takmičenje. Očekujemo da nam se svi igrači i trener oporave i da u nastavku prvenstva jurišimo ka tituli. Hvala našim sponzorima što nam pomažu da istrajemo u našoj borbi. Večeras je sponzor bila kompanija BMM Mlin iz Kaća, porodice Mitrović, a vašem portalu čestitke što podržavate i pratite rukomet u našoj zemlji, sa željom da nastavimo obostranu saradnju - zaključio je razgovor Dušan Mirković, predsednik Jugovića. 

Tekst i foto: Predrag Maravić

BMM Mlin - Kać

Rukomet Rukomet Super B liga Sever-Centar Jugović Kolubara