XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

VoŔa remizirala sa Javorom

26.10.2019 FK Vojvodina

Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine igrali su nereÅ”eno 2:2 (2:1) protiv ekipe Javora, u 13. kolu Super lige Srbije. Pred oko 2.000 gledalaca na ā€žKarađorđuā€œ, strelci za VoÅ”u bili su Veselinović u trećem i Bojić u 44, dok su golove za goste postigli Petković u 19. i Zvekanov u 72. minutu.

Vojvodina je povela već u trećem minutu. Nakon nabačene lopte pred gol Javora, neko od gostujućih igrača ju je izbio van Å”esnaesterca, ali je ona doÅ”la samo do Veselinovića, koji je Å”utirao i poslao je u dalji desni ugao golmana Lazovića.

Ā 

Javor je mogao da uzvrati već u osmom minutu, kada je Kuveljić proÅ”ao po levoj strani i odigrao pas do Petkovića, koji je Å”utirao sa desetak metara, ali je Rockov odbranio. Međutim, u 19. minutu, Ivanjičani su ipak doÅ”li do izjednačenja.

Posle kornera koji je izveo Maričić, na drugoj stativi je loptu dočekao Petković i glavom je sproveo u mrežu.

Ipak, već pred kraj prvog poluvremena, crveno-beli su opet doÅ”li do prednosti. Veselinović je izneo loptu na polovinu rivala i proigrao Stojkovića, koji je sa desne strane uputio oÅ”tar pas u peterac, a tamo je na pravom mestu bio Bojić i sa dva-tri metra prosledio loptu u mrežu.

U nastavku meča, Vojvodina je imala veći posed lopte i čeŔće napadala, ali u 72. minutu, gosti su joÅ” jednom doÅ”li do izjednačenja. Zvekanov je iskoristio dobar kontranapad svog tima i preciznim udarcem sa oko sedam-osam metara postigao pogodak za tim iz Ivanjice.

Od tog trenutka, VoÅ”a je joÅ” agilnije pokuÅ”avala da dođe do novog gola, ali su se gosti uspeÅ”no branili i nisu dozvolili crveno-belima da postignu i treći pogodak na utakmici. Rezultat je ostao 2:2, pa su tako oba tima osvojila po bod.

Vojvodina: Rockov ā€“ Stojković, Veselinović, Saničanin, Devetak ā€“ Drinčić, Topić ā€“ Đuričin (od 64. Gemović), Bojić, NeÅ”ković (od 73. Zukić) ā€“ Matić (od 68. Nikolić).

Javor: Lazović ā€“ Jevremović, Kuljević, PiŔčević, Maričić ā€“ Kolaković, PaviÅ”ić, Petković (od 93. Jovanović), Mrkaić (od 94. MiloÅ”ević) ā€“ Amanović, Cuckić (od 70. Zvekanov).

Superliga Srbije Superliga Srbije Linglong Superliga Srbije Vojvodina Javor Matis
Goran112 i joÅ” 4 korisnika su tipovali utakmicu