XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Poraz fudbalera Spartaka ŽK u Ivanjici

13.02.2023 FK Spartak

Foto: fkspartak.com

Utakmica u Ivanjici odigrana je po teškim uslovima na zamrznutom terenu. Spartak je prvi zapretio u 12. minutu, međutim istakao se golman Manojlović. Sredinom prvog poluvremena nova prilika za subotičane. Nakon šuta iz daljine golman Manojlović je loptu izbacio u korner. Nakon ubacivanja lopte iz ugla Shimura pogađa stativu. Javor je poveo u 35. minutu. Nakon izvedenog slobodnog udarca stvorila se gužva pred golom subotičana, loptu je glavom zahvatio Gogić a zatim i Tanko koji je malo promenio smer te je ona završil au mreži za 1:0. Do kraja poluvremena obe ekipe su imale po nekoliko poluprilika lai se rezultat nije menjao. 

 

U nastavku Spartak je krenuo ofanzivnije ka golu protivnika. Ozbiljinu priliku imali su u 69. minutu međutim, lopta je otišla tik pored stative. Javor je pokušao preko Ratkovića, ali golman Dubljanić se nije dao iznenaditi. U sudijskoj nadoknadi Srećković je izveo slobodan udarac, loptu je pred golom Javora zahvatio Ubiparip i poslao je mrežu. Pogodak je poništen nakon intervencije iz VAR sobe zbog nedozvoljenog položaja igrača Spartaka.      

Javor – Spartak Ždrepčeva krv 1:0 (1:0)

Stadion Javora u Ivanjici. Gledalaca: oko 300. Sudija: Ivan Stamenković. Strelac: 1:0 Tanko (35.)

Javor: Manojlović, Dolmagić, Obradović, Miletić, Milošević, Dukure, Tojčić, Adamović (89. Đukić), Gojković (74. Ratković), Tanko, Gigić.

Spartak Ždrepčeva krv: Dubljanić, Tanasin, Ostojić, Marinković, Shimura (75. Ubiparip), Vitorović (72. Dunđerski), Stanić (62. Tošeski), Bijelović (46. Kvaku), Ado, Srećković, Hrstić (75. Rošević). 

Superliga Srbije Superliga Srbije Mozzart Bet Super liga Srbije Javor Matis Spartak ŽK
Nema rezultata