XS
SM
MD
LG

Raport navijačima trenera Todorovića nakon nedelju dana priprema

Nakon nedelju dana vrednog rada na Omladinskom stadionu šef stručnog štaba OFK Beograda, Žarko Todorović je preko našeg zvaničnog sajta navijačima preneo utiske o dosadašnjem toku letnjih priprema.

- "Radi se vredno i predano, a momci su puni želje za dokazivanjem. Igrači svojim zalaganjem žele da se nametnu i pokušavaju da iskoriste šansu koja im se pruža da nastave niz igrača koji su stasali u našoj omladinskoj školi i brzo dobili šansu da zaigraju za naš seniorski tim."

U subotu je odigrana sparing utakmica između naših igrača koja je imala i selektivnu ulogu da se stručni štab bolje upozna sa kapacitetima svojih izabranika.

- "Napravio sam spisak igrača koji će nastaviti pripreme u našem klubu. U ovom prvom delu priprema imamo dosta momaka koji su u nekom vidu polaganja ispita za ostanak u timu. Takođe, ovih dana sa nama trenira i dosta novih igrača. Novi su Mladenović-Smederevo, Stanić-Malta, Živković-Jedinstvo Uzice, Nedović-Grafičar, Milić-Čukarički, Martinović-Metalac GM i Mihajlović-Bežanija. Spisak nije zaključen i ako se pojavi još neki igrač koji će zadovoljiti naše ukuse biće dobro došao."

Kompletiran je i sastav stručnog štaba: -"Pomoćni treneri su Miodrag Andjelković, Aleksandar Stevanović i Bernad Ljekaj, kondicioni trener je Stefan Radojčić, fizioterepeut Gacić Srdjan, trener za teretanu, Bata Radulović, a sekretar stručnog štaba, Jelenković Jovan."

U subotu nas očekuje prva kontrolna utakmica. U 18 časova u Omoljici ćemo odmeriti snage sa domaćim FK Mladost.