XS
SM
MD
LG

Zona: Goč trojkom kaznio "obdanište u Kovačima

U Kovačima snagu i umeće odmerili su domaći Apolon i gosti iz Vrnjačke banje ekipa Goča. Na kraju ubedljiv trijumf gostujuće ekipe koja je sa tri gola u mreži Pajovića kazniula "fudbalsko obdanište" iz kraljevačkog predgrađa. Naime, osim iskusnih Radosavljevića i Đokića su timu sve sami juniori.

Jedan od udaraca iz ugla za domaćina

Gosti su poveli pogotkom neumornog Đakovića koji se posle ubacivanja lopte sa leve strane najbolje snašao i poslao loptu u mrežu.

U nastavku Vrnjčani su povećali vođstvo. Strelac je bio Slavković koji je iskoristio grešku odbrane domaćina . Konačan rezultat pomatirao golmana Pajovića. Tačku na ubedljivu pobedau stavio je Stančić iz kaznenog udarca. Bilo je to u nadoknadi vremena. Kod gostiju pored pomenutih strelaca dobro su igrali Tomović i Pariz a kod domaćina pravo osveženje bio je Danilo Cvijanović (17) koji je ulaskom u igru u 73. minutu pravio dar mar u protivbničkoj odbrani ali golova, nažalost domaćina, nije bilo. Vredan pomena je dodeljeni crveni karton Petroviću verovatno zbog nešto oštrijeg prigovora sudiji Lazaru Tomiću.

Detalj iz prvog poluvremena Foto: STOLE

APOLON - GOČ 0:3 (0:1)

Kovači. Gledalaca 200. Sudija: Lazar Tomić (Kragujevac) 7. Strelci: Đaković u 23. Slavković u 58. Stančić u 90 (jedanaesterac). Crveni karton: Petrović (Apolon), Igrač utakmice: Miloš Slavković (Goč)

Apolon: Pajović 6, Pavić 6, Kojić 6 (Grujičić 6), Radosavljević 6, Jovanović 6, Mladenović 6 (Cvijanović 7), Pejković 7, Đokić 6,5, Bogdanović 6 (Petrović -), Grujić 6,5, Vučinić 6,5

Goč: Šurbatović 7, Đoković 7,5, Ignjatović 6,5, Tomović 7, Stančić 7, Pariz 7, Apostolović 6,5, Garović 6,5, Rafailović 6,5 (Bogdanović 6,5), Apostolović 7, Slavković 7,5