XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Kadeti Čukaričkog pobedom overili treće mesto

29.05.2021 H.D.Vujanović

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Kadeti Čukaričkog i Teleoptika međusobnim duelom na stadionu BASK-a zatvaraju ovu dugu i napornu sezonu, željni pre svega preko potrebnog odmora. Lišeni bilo kakvog tabelarnog pritiska, danas igraju za svoju dušu,  jer je za mnoge od njih ovo oproštaj od kadetskog uzrasta.

 

Start je bio furiozan, već u 40. sekundi Stojanović je oborio Brahića u svom šesnaestercu i to je penal za goste. Siguran izvođač je bio Lukić. Gosti brzopotezno dolaze do drugog gola u 9. minutu, nakon prodora po krilu Mihalek je lepo uposlio Brahića na 10 metara od gola, a ovaj loptu iz prve poslao u mrežu. 

Domaći se brzo vraćaju u meč, Martić je smanjio u 15. minutu posle lepog prodora po boku. Goleada je nastavljena u 23. minutu, posle udarca iz ugla Aleksić je glavom sproveo loptu u gol za izjednačenje. 

Čukarički nastavlja sa napadima i do potpunog preokreta dolazi u 35. minutu, ponovo je strelac je Martić.

U poslednjem minutu poluvremena Brahić je mogao da poravna rezultat, ali iz dva pokušaja nije uspeo da savlada Vesića, pa se na odmor otišlo vođstvom domaćih 3:2.

U četvrtom minutu nastavka još jedan penal za goste i opet posle faula nad Brahićem. Naime, Lukić  je šutirao sa 20 metara, Vesić loše intervenisao odbivši loptu na koju je natrčao Brahić, a golman domaćih ga oborio. Kazneni udarac je izveo Miraljemović i izjednačio na 3:3.

Brahić je pripretio i u 64. minutu, ali je lopta posle njegovog šuta sa ivice kaznenog prostora prohujala pored stative gola domaćih. Za to vreme igrači Čukaričkog igraju neprepoznatljivo u odnosu na prvi period i tek u 71. minutu stvaraju prvu priliku. Stanković je uposlio na 4 metra Martića koji biva neprecizan. 

Prelepa akcija domaćih u 77. minutu je završila pogotkom. Akteri su bili Stanković i strelac gola Simović. Brđani tako stižu ponovo do vođstva. Rezultatom 4:3 je završena ova veoma sadržajna utakmica. Čukarički je pobedom potvrdio treće mesto u kadetskoj ligi, a mnogi od ovih momaka će sledeću sezonu nastaviti u omladinskoj konkurenciji.

ČUKARIČKI - TELEOPTIK 4:3 (3:2)

STADION: FK BASK. GLEDALACA: Bez prisustva publike. GL.SUDIJA: Marković Momčilo. POM.SUDIJE: Božović Goran i Borović Nikola. STRELCI: Martić 15. i 35, Aleksić 23. i Simović 77.min (Čukarički), Lukić 2. (k.u.), Brahić 9. i Miraljemović 50.min (k.u.) (Teleoptik). ŽUTI KARTONI: Simović (Čukarički), Lukić (Teleoptik).

ČUKARIČKI: Vesić, Koloni, Pešić, Serafimović (Ivović), Odalović, Stojanović, Martić (Blagojević), Vrekić (Stanković), Delibašić (Simović), Aleksić, Miladinović.

TELEOPTIK: Čukuranović, Amanović, Ćelić, Simović (Moračanin), Fijala, Stupar (Tenjović), Knežević (Miraljemović), Momić, Brahić, Lukić (Brkljač), Mihalek (Anđelović).

Omladinske lige Omladinske lige Kadetska liga Srbije Čukarički Teleoptik
Nema rezultata